Panziónk és az őt körülölelő táj lehetőségei

Lehetőséget nyújtunk önnek a kikapcsolódásra, a sportolásra, egészsége megőrzésére. Érdekli önt az íjjászat, a lovaglás, természet..

Hagyományos ételek szokások bemutatása

Kérésre elkészítjük vagy megtanítjuk elkészíteni hagyományos ételeinket vagy bemutatjuk szokásainkat, népi hagyományainkat.

Nemsokára már 100 éve működő

Az 1900as évek elején épült és minden külső erőforrás felhasználása nélkül, vízzel műkő malom egyedivé varázsolja a hangulatunkat és a környezetet.

Látogasson el hozzánk

Sample image

Üdvözöljük panziónk weboldalán

Látogasson el ide hozzánk. A Malom panzió Erdélyben, pontosabban Székelyföld keleti részén, Kovászna megyében, Szárazpatakon helyezkedik el. Megközelítése Kézdivásárhely irányából, 12 km-re észak fele a 11B nemzeti úton, vagy Csíkszereda felőlről ugyanazon az útvonalon, 57 km-t délre haladva történhet.

Email: barnalukacs@yahoo.com Telefon: +40 763 666 774

Árak: Az árak megtalálhatóak a panzió menüben fönt. Árajánlatkérés esetén vegyék föl velünk a kapcsolatot a Kapcsolat menüpont alatt, vagy a fönt található elérhetőségek egyikén.

Megjegyzendő, hogy nálunk a vendégek minőségi(természetes) ételekből válogathatnak és annyit esznek amennyit csak tudnak, az adagok nincsenek porciózva!

sam-113

Panziónkról

Sample image

A Malom panzió Erdélyben, pontosabban Székelyföld keleti részén, Kovászna megyében, Szárazpatakon helyezkedik el. A fogadó festői tájjal övezve, egy csobogó hegyi patak és egy 20. század elején épült, még ma is használatképes malom környezetében fekszik.

Gyakorikérdések

sam-3

A képek valódiak, megfelelnek a valóságnak?

A képek teljes mértékben valódiak, nincs rajtuk módosítva.

Az út mennyire járható?

Amint írtuk panziónk a főút mellett található, a panzióhoz vezető út bármilyen gépjármuvel járható.

Autóbusz elfére a parkirozóban?

A parkirozó egyidőben 3 busz és több jármű befogadására képes.

Malompanzió Főoldal

Kisbacon

 

Legfőbb nevezetessége az 1969-ben, Benedek Elek születésének 110., halálának 40. évfordulója alkalmából felavatott emlékház, amely 1896-ban épült. A 19. századi klasszicista udvarházak mintáját követő földszintes ház oszlopos tornácának timpanonjában a Mari név olvasható, amely Benedek Elek feleségének állít emléket.

Borvizei a Fenyős-patak mellett törnek fel. Határában található a Benedek Elek borvizes barlang, igazi természeti ritkaság.

 

Táv: Szárazpataktól 73 km-re, 1 óra autóval.

 

Szavazás

Mit szeretne tenni leginkább egy panzióban/panziónkban?


Eredmények

Általános információk

Panziónk 22 szobával rendelkezik, amely 50 személy befogadására alkalmas. Az elhelyezkedés 2 vagy 3 ágyas szobákban lehetséges, minden szobához külön fürdő tartozik zuhanyzóval és mellékhelyiséggel.

A látogatók igényelhetnek a szálláson kívül teljes ellátást, vagy csak részlegesen, reggelit, ebédet vagy vacsorát külön.

Web Statisztikák

Tagok : 1
Tartalom : 50
Webcímek : 6
Tartalom találatai : 66490

Hol találod?

A Malom panzió Erdélyben, pontosabban Székelyföld keleti részén, Kovászna megyében, Szárazpatakon helyezkedik el. Megközelítése Kézdivásárhely irányából, 10 km-re észak fele a 11B nemzeti úton,

vagy Csíkszereda felőlről ugyanazon az útvonalon, 57 km-t délre haladva történhet.