Posibilităţile pensiunii şi a peisajului din jur

Vă oferim posibilitatea de a vă deconecta, de a practica diferite sporturi şi de a vă îngriji sănătatea. Sunteţi interesaţi de tir (tras cu arcul), de călărit şi de natură?

Prezentarea bucatelor şi a obiceiurilor tradiţionale

La solicitarea dumneavoastră vă preparăm sau vă învăţăm cum să preparaţi bucatele noastre tradiţionale sau vă prezentăm obiceiurile şi tradiţiile noastre populare.

O istorie de aproape un secol

Moara care a fost construită la începutul secolului 20., funcţionând doar cu puterea apei, fără nici o altă sursă externă de putere, oferă o vrajă aparte atmosferei şi a mediului din jur.

Vizitaţi-ne!

Sample image

Bine aţi venit pe site-ul pensiunii noastre

Vizitaţi-ne!Pensiunea Moara se află în Transilvania, mai exact în partea estică a Secuimii, în localitatea Valea Seacă, judeţul Covasna. Se poate accesa dinspre Târgu-Secuiesc pe drumul naţional 11B (12 km în direcţia nord) sau dinspre Miercurea Ciuc pe acelaşi drum (57 km în direcţia sud).

Despre pensiune

Sample image

Pensiunea Moara se află în Transilvania, mai exact în partea estică a Secuimii, în localitatea Valea Seacă, judeţul Covasna. Pensiunea se situează într-un peisaj pitoresc, în vecinătatea unui pârâu de munte şi a unei mori construite la începutul secolului 20., încă funcţionabile.

Gyakorikérdések

sam-3

A képek valódiak, megfelelnek a valóságnak?

A képek teljes mértékben valódiak, nincs rajtuk módosítva.

Az út mennyire járható?

Amint írtuk panziónk a főút mellett található, a panzióhoz vezető út bármilyen gépjármuvel járható.

Autóbusz elfére a parkirozóban?

A parkirozó egyidőben 3 busz és több jármű befogadására képes.

Pensiunea Moara

Băţanii Mici

 

Cel mai important obiectiv turistic este casa memorială Elek Benedek, construită în anul 1896, inaugurată în 1969, la 110 ani de la naşterea şi 40 de ani de la decesul marelui scriitor. Casa nu are etaj, a fost construită după modelul curiilor clasiciste din secolul 19., iar deasupra pridvorului este inscripţionat numele Mari, în memoria soţiei scriitorului.
Apele minerale locale ajung la suprafaţă lângă pârâul Fenyős. În vecinătate se situează peştera cu izvoare minerale Elek Benedek, o adevărată raritate a naturii.

 

(73 km de Valea Seacă, 60 de minute cu maşina)

 

Sondaj

Ce preferaţi să faceţi într-o pensiune/în pensiunea noastră?


Rezultate

Informaţii generale

Pensiunea noastră dispune de 22 camere, care pot asigura cazarea a 50 de persoane. Cazarea se poate face în camere cu două sau trei paturi, fiecare cameră dispunând de baie proprie cu cabină de duş şi toaletă.

Oaspeţii noştri au posibilitatea de a solicita pe lângă cazare pensiune întreagă, sau separat mic dejun, prânz sau cină.

Web Statisztikák

Membri : 1
Conţinut : 50
Link-uri web : 6
Număr afişări conţinut : 66487

Unde ne găsiţi?

Pensiunea Moara se află în Transilvania, mai exact în partea estică a Secuimii, în localitatea Valea Seacă, judeţul Covasna. Se poate accesa dinspre Târgu-Secuiesc pe drumul naţional 11B (12 km în direcţia nord)

sau dinspre Miercurea Ciuc pe acelaşi drum (57 km în direcţia sud).