Panzió

 

Malom Panzió

Erdélyben, pontosabban Székelyföld keleti részén, Kovászna megyében, Szárazpatakon helyezkedik el. Megközelítése Kézdivásárhely irányából, 10 km-re észak fele a 11B nemzeti úton, vagy Csíkszereda felőlről ugyanazon az útvonalon, 57 km-t délre haladva történhet. A fogadó festői tájjal övezve, egy csobogó hegyi patak és egy 20. század elején épült, még ma is használatképes malom környezetében fekszik. A csendes környezet, a természet közelsége, a szobák otthonos berendezése vendégeink kikapcsolódására, pihenésére szolgálnak.

 

Panziónk 22 szobával rendelkezik, amely 50 személy befogadására alkalmas. Az elhelyezkedés 2 vagy 3 ágyas szobákban lehetséges, minden szobához külön fürdő tartozik zuhanyzóval és mellékhelyiséggel. A látogatók igényelhetnek a szálláson kívül teljes ellátást, vagy csak részlegesen, reggelit, ebédet vagy vacsorát külön.

Érdemes kiemelnünk, hogy nálunk betekintést nyerhetnek a hagyományos erdélyi ízvilágba. Fogásainkat tradicionális, több százéves receptek alapján készítjük el. Nálunk megtudhatja, hogy hogyan készül a hagyományos, erdélyi töltött káposzta, a “tepertős pogácsa”, a májas hurka, parasztcsorba, tyúkhús leves és még sok más ételkülönlegesség.

Itt vagy: A panzió