Pensiunea Moara

Pensiunea Moara se află în Transilvania, mai exact în partea estică a Secuimii, în localitatea Valea Seacă, judeţul Covasna. Se poate accesa dinspre Târgu-Secuiesc pe drumul naţional 11B (12 km în direcţia nord) sau dinspre Miercurea Ciuc pe acelaşi drum (57 km în direcţia sud).

Pensiunea se situează într-un peisaj pitoresc, în vecinătatea unui pârâu de munte şi a unei mori construite la începutul secolului 20., încă funcţionabile. Ambianţa silenţioasă, proxemitatea naturii şi aranjarea agreabilă a camerelor servesc deconectarea şi odihna oaspeţilor noştri.

Pensiunea noastră dispune de 22 camere, care pot asigura cazarea a 50 de persoane. Cazarea se poate face în camere cu două sau trei paturi, fiecare cameră dispunând de baie proprie cu cabină de duş şi toaletă. Oaspeţii noştri au posibilitatea de a solicita pe lângă cazare pensiune întreagă, sau separat mic dejun, prânz sau cină.

Trebuie să subliniem faptul că la noi aveţi posibilitatea de a vă familiariza cu gusturile tradiţionale ardeleneşti. Bucatele noastre sunt preparate pe baza unor reţete tradiţionale, multiseculare. La noi puteţi afla cum se prepară sarmalele tradiţionale ardeleneşti, turtele cu jumări, sângeretele, ciorba ţărănească, ciorba de găină şi multe alte specialităţi culinare.

Itt vagy: Pensiune